Galeria Posibilă

Preocupată de înţelegerea și studiul peisajului, Galeria Posibilă prezintă artiști ale căror lucrări permit deopotrivă discuţii specifice artei contemporane și domeniilor conexe. În programul curatorial, aceste discuţii sunt generate de interesul artiștilor pentru subiecte precum identitate, transformare și memorie. Astfel, peisajul și natura în fotografie și artă în general sunt subiectele care se regăsesc în majoritatea expoziţiilor și publicaţiilor pe care le realizăm. 

Galeria Posibilă este preocupată de realizarea și susţinerea publicaţiilor de artă. Ne dorim să contribuim la dezvoltarea sectorului de carte de artă din România într-un mod natural care ne face să fim atenţi la fiecare publicaţie pe care o edităm. În 2011, a apărut Biblioteca de Galerie, o platformă de resurse pentru studenţi și artiști specializată în teoria peisajului și practici artistice care au ca punct central natura.

Galeria Posibilă, înfiinţată de Matei Câlţia în anul 2003, este una dintre primele galerii private din București. Cu timpul, a devenit un spaţiu care susţine, produce, expune și promovează fotografia.